Aktuelt

AIS Rescue inngår avtale med KNBF

 

AIS Rescue har inngått en samarbeidsavtale med KNBF som organiserer 380 småbåthavner i Norge og har 46000 medlemmer knbf.no

 

Hva skjer hvis en av båtvaktene i din båtforening faller i vannet? Hvem varsles og hvordan få vedkommende opp av vannet?

 

MOB Rescue Marina gir denne ekstra sikkerheten for båtvakter/havnevakter i båthavnene. Båtvaktene utstyres med redningsvest med en AIS sender montert i vesten. Faller vakta i vannet, aktiveres AIS alarm som går til en AIS basestasjon installert i klubbhuset. Alarmen går videre til havnesjef som får varsel og oppringning på mobiltelefon. Havnesjef ser i kart hvor vakta ligger i vannet og iverksetter redningsaksjon for å redde vakta. KNBF har laget en samarbeidsavtale med AIS Rescue som er firmaet som har utviklet systemet.

 

KNBF havner får rabatterte KNBF priser på systemet og produkter. Mer informasjon og bestilling av produkter finner du her: https://nettbutikk.aisrescue.no/knbf/

Bildet over viser komplett MOB Rescue Marina system med Redningsvester, AIS basestasjon, AIS sendere til å ha i redningsvestene og MOB Rescue Marina appen som en eller flere ansvarlige i båthavna skal ha på sin mobiltelefon.