Kundehistorie

Hæhre Entreprenør benytter MOB Rescue

Etter at vi mistet en mann i drukning på jobb, har Hæhre tatt tak i personlig sikkerhet ved arbeid nært vann. Vi var på utkikk etter en partner som kunne hjelpe oss med det – og det har AIS Rescue gjort. Vi har innarbeidet slagordet at alle skal trygt hjem og vi har innført MOB Rescue-systemet på flere av prosjektene våre allerede. Først ute var vårt prosjekt på Langøya i Holmestrand våren 2020, hvor vi har et stort prosjekt gående.

Jeg er interessert i AIS Rescue

Alle skal trygt hjem

MOB Rescue på Langøya i Holmestrand

På Langøya har vi et komplett system som varsler dersom en av våre ansatte skulle falle i vannet. Vi får melding på mobiltelefon og vi kan se på vårt dashboard i kartet hvor i vannet kollegaen ligger. MOB Rescue Dashboard bruker vi også når vi kjører øvelser. For du må øve. Hvis du ikke øver, aner du ikke hva som skal skje hvis ulykken plutselig inntreffer.

Dashboardet gir oss også oversikt over hvem som er på vakt og at de er sikret når de jobber. Det gir en god følelse. I tillegg, som ekstra sikkerhet, har vi også en egen AIS-basestasjon (MOB Rescue Basestasjon). Vi har dekning fra Kystverket sine basestasjoner, men vi vil være sikre. Med MOB Rescue Basestasjon får vi varsel hvis den går ned.

Henrik Tunhøvd, Hæhre