Om oss

Hvis varsling ble raskere og bedre vil det også kunne redde liv på sjøen.

AIS Rescue startet opp som et prosjekt i Marine Safety AS høsten 2017. Ville det fungere med personlige AIS sendere i redningsvesten? Ville vi ha dekning?

Det hjalp med tilgang til AIS-data fra Kystverkets AIS mottakere som er operative langs hele kysten. Da var vi i gang. Vi har i dag mye bredere AIS-dekning med både Marine Traffic og egne basestasjoner der det ikke er dekning fra andre AIS-mottakere.

I løpet av disse tre årene har det vært gjort et enormt arbeid med testing og utvikling av systemet.

Hva er AIS?

AIS Rescue Team

Daglig leder

(+47) 920 26 500

sam@aisrescue.no

Sam har jobbet mange år i forskjellige salgsleder stillinger innen B2B. Sam er utdannet serviceelektroniker fra Sjøforsvaret og Bedrifts -markedsfører DIHM. Sam D5L sertifikat og har også vært noen år i fritidsbåtbransjen.

System arkitekt

(+47) 412 46 262

marius@aisrescue.no

Marius er vår mann på utviklingssiden. Han er utdannet spillutvikler fra Stockholm Universitet. Marius har stått for utvikling av systemet. Han har også meget bred og god IT kunnskap.

Digital Markedsfører

arne@marinesafety.no

Arne er vår digitale markedsfører. Han er utdannet markedsfører fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i inbound marketing. Arne har ansvar for AIS Rescues markedsføring og tilstedeværelse på nett.