Om oss

Hvis varsling ble raskere og bedre vil det også kunne redde liv på sjøen.

AIS Rescue startet opp som et prosjekt i Marine Safety AS høsten 2017. Ville det fungere med personlige AIS sendere i redningsvesten? Ville vi ha dekning? Et møte hos Hovedredningsentralen gav oss medvind. Et utsagn vi tok med oss var at det vil redde liv om vi fikk til dette og det har vi klart.

Det hjalp også med tilgang til AIS-data fra Kystverkets AIS mottakere som er operative langs hele kysten. Da var vi i gang. Vi har i dag mye bredere AIS-dekning med både Marine Traffic og egne basestasjoner der det ikke er dekning fra andre AIS-mottakere.

I løpet av disse snart fire årene har det vært gjort et enormt arbeid med testing og utvikling av systemet. Dette har vi klart med god støtte fra Innovasjon Norge.

Om systemet

AIS Rescue Team

Daglig leder

(+47) 920 26 500

sam@aisrescue.no

Sam jobber på salg og hjelper deg å finne riktig system for din bedrift. Har du spørsmål om systemene eller produktene kontakter du Sam på telefon, eller booker et nettmøte. Under fanen kontakt finner du skjemaet for å booke et nettmøte på et tidspunkt som passer deg.

System arkitekt

(+47) 412 46 262

marius@aisrescue.no

Marius er vår mann på utviklingssiden. Han driver også kundesupport og konfigurerer og tilpasser systemene til kundene. Han overvåker også at systemene er oppe og fungerer.

Digital Markedsfører

Arne sørger for at våre websider har aktuellt innhold og gir god informasjon til kundene.